КАК ДА РЕКЛАМИРАМЕ В GOOGLE?

КАК ДА РЕКЛАМИРАМЕ В GOOGLE?

Първото нещо, с което трябва да започнете да рекламирате с Google е да имате профил. След това ще трябва да отворите профил и в AdWords. И накрая да имате кредитна карта, за да платите рекламите си. Създаването на профил е безплатна услуга.

Когато рекламирате в Google, целта ви е да получите най-много реализации с най-малък размер на бюджета.

Стъпките са следните:

1. Влезте в профила си в Google Adwords.

2. След вход в профила си – рекламни групи, настройки – реклами – …. – разширения на рекламите – ще срещнете меню с автоматични цели. От тези менюта кликнете върху “Рекламни разширения”.

3. Ще видите разширенията за местоположение, разширенията за обаждания, разширенията за приложения, разширенията за преглед и автоматичните разширения, когато кликнете върху Изглед: Разширяване в менюто. Ако искате да рекламирате в Google, кликнете върху раздела “Разширения за местоположение”, а ако искате да рекламирате с връзка, кликнете върху полето “Разширения на връзки към сайта”.

Рекламirane на връзка в Google
Ако кликнете в полето на разширенията за връзки към сайта, ще видите червен +. Кликнете върху този бутон. След това изберете кампанията, в която искате да се показва връзката. Кликнете върху бутона за връзка + нов сайт в долната част. Въведете текста на връзката и след това въведете връзката, която искате да добавите. Не забравяйте да натиснете бутона за запазване. Направете същото и в други връзки. Рекламите Ви ще започнат да се показват, след като се одобрят от Google.

Рекламиране на местоположение в Google
Много е лесно да рекламирате в Google. Кликнете върху полето Разширения за местоположение. След това кликнете върху бутона за удължаване. Ако имате регистриран адрес в Google Бизнес, можете директно да добавите и адреса си. Ако не ще бъдете подканени да отворите профил в Google Business. Направете това. Следващият път, когато опитате ще бъде добавен фирмен адрес автоматично.

About the Author